Telèfon (+376) 801 700
Fax (+376) 801 701
info@immobiliariagali.com
IMMOBILIÀRIA GALÍ
El nostre horari és
de dilluns a divendres
de 09:30h a 13:30h i
de 15:00h a 19:00h.
C/ Bonaventura Riberaygua 19, local 2
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Tel. (+376) 801 700
Fax (+376) 801 701
imga@andorra.ad
QUÍ SOM

IMMOBILIARIA GALI , SL. esta situada al centre d’Andorra la Vella; especialitzada en la compra venda de pisos, cases, terrenys i locals comercials a Andorra. Disposem d’una àmplia oferta d’immobles, mes de quatre-cents, per a oferir-li el que està buscant. La nostra web està actualitzada amb les darreres novetats a fi i efecte que el client estigui sempre ben informat.

UNA CASA PER CADA PERSONA
Com així ho creiem, entenem l’aspecte humà del nostre negoci i treballem preservant la relació personal per prestar-li el millor assessorament durant tot el procés de compra venda, post venda i arrendament.

LA ELECCIO MES INTELIGENT
La compra, venda o arrendament d’un immoble es un procés important, perllongat, i no sempre senzill. Per això disposem del suport d’un equip de professionals que l’informen, l’assessoren i supervisen tots els aspectes administratius, tècnics i legals de la transacció.

ATÈNYER LA TOTAL SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS
Realitzar les gestions necessàries per que sigui quina sigui la operació immobiliària que vostè necessiti, es realitzi de la forma mes àgil i rendible per vostè.

NOVETAT DINTRE DEL SISTEMA ESTABLERT
El fet que vulguem ser un referent en el sector immobiliari fa que ens especialitzem cada vegada mes. Amb un equip humà totalment integrat a l’empresa, el que facilita totes i cadascuna de les fases per les que passa la localització de l’habitatge desitjada (informació puntual, cites prèvies, horari flexible, consultoria, taxacions, contractes de arrendament, compra venda, assessorament financer, gestions notarials) tot recolzats per les últimes novetats tecnològiques.

Gràcies per visitar la nostra WEB.

C/ Bonaventura Riberaygua 19, local 2 · AD500 Andorra la Vella · Principat d'Andorra
Tel. (+376) 801 700 · Fax (+376) 801 701
@ by Espais Web (Principat d'Andorra)